Gooilanden Laatste Fase

1231 KA
Loosdrecht
€ 256.000,- tot € 276.000,-
68 m2 t/m 68 m2
x

Omschrijving

LAATSTE FASE NU IN DE VERKOOP: 12 WELLNESS BUITENVERBLIJVEN "Waardevolle en waardevaste investering in het Gooi met huurgarantie van 10 jaar van 5% netto". Rust en kwaliteit van het leven dichtbij de stad Een buitenverblijf op eigen grond in het Gooi is meestal onbetaalbaar, maar dat geldt niet voor Gooilanden. Gooilanden ligt op een unieke,…

+ MEER OMSCHRIJVING

LAATSTE FASE NU IN DE VERKOOP: 12 WELLNESS BUITENVERBLIJVEN

“Waardevolle en waardevaste investering in het Gooi met huurgarantie van 10 jaar van 5% netto”.

Rust en kwaliteit van het leven dichtbij de stad
Een buitenverblijf op eigen grond in het Gooi is meestal onbetaalbaar, maar dat geldt niet voor Gooilanden. Gooilanden ligt op een unieke, groene locatie op de grens van Hilversum en Loosdrecht. Het is een oase van rust, omgeven door oude bomen, weelderige tuinen en prachtig aangelegde waterpartijen. Gooilanden ligt tegen Hilversum aan; in 20 tot 30 minuten staat u in hartje Utrecht of in het centrum van Amsterdam.

De rijkdom van de omgeving
De buitenplaatsen van ´s-Graveland zijn een mooie bestemming voor een ontspannen fietstocht en ook het pittoreske plaatsje Ankeveen – dat zomer en winter bruist van de activiteiten – is prachtig om te bezoeken. De locatie van Gooilanden is zo centraal dat in feite heel Nederland aan uw voeten ligt. Gooilanden biedt u nu de mogelijkheid in het bezit te komen van een waardevolle en waardevaste kavel met buitenverblijf op deze bijzondere plek.

Absolute toplocatie
De kavels op Gooilanden zijn voor Gooise begrippen groot, liggen volop in het groen en de terrassen zijn zo gesitueerd dat u altijd kunt genieten van de zon. De bestemming van Gooilanden is recreatief en er staat al een aantal woningen die gebouwd zijn rond 2010. De nieuw te bouwen buitenverblijven worden zeer luxe en zijn voor de verhuur of eigen gebruik. Indien u kiest voor de verhuur is er een mogelijkheid voor huurgarantie.

Uw buitenverblijf
Ongekende luxe in een tijdloos ontwerp. Het buitenverblijf wordt gebouwd in 3 zorgvuldig gekozen gevelvarianten. Uniek zijn de wellness faciliteiten die elk buitenverblijf in de tuin krijgt. Zo kunt u optimaal genieten in uw eigen sauna met buitendouche en kunt u vervolgens ontspannen plaatsnemen in uw luxe jacuzzi. De fraaie lichtinval en het heerlijke terras met pergola maken het tot een echt buitenverblijf. De buitenverblijven hebben een betonnen vloer met vloerverwarming, de gevels en daken worden vervaardigd van kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen en kennen een hoge isolatiewaarde. Een vooraanstaande binnenhuisarchitekt is verantwoordelijk voor de inrichting. De buitenverblijven zijn vernoemd naar één van16e en 17e eeuwse landgoederen die een paar kilometer verderop gelegen zijn. Een nieuw jasje, maar dezelfde klasse.

Hinabaay
Het buitenverblijf wordt met oog voor detail ingericht waarbij de beleving van rust, ruimte, stijl en wellness centraal staat. Merken als Hay, Normann Copenhagen en Zuiver zorgen voor een Scandinavische inbreng.

Eigen gebruik en/of verhuur (met huurgarantie)
Verhuur en beheer van Gooilanden is uitbesteed aan Dutchen. Deze verhuurorganisatie verhuurt alleen op de allerbeste locaties en besteedt zeer veel aandacht aan de architektuur en inrichting van de woningen. Ook het beheer ligt op een zeer hoog niveau. Wij zijn er trots op dat Dutchen zijn naam verbindt aan dit project.

De aankoop
Bij de aankoop sluit u een koopovereenkomst met de grondeigenaar het Gooische Hart Recreatie BV) met betrekking tot de bouwkavel. Vervolgens sluit u daarna een aannemingsovereenkomst met de betrokken aannemer met betrekking tot de bouw van uw buitenverblijf. Uw buitenverblijf staat dus op een kavel eigen grond en er is dus geen sprake van erfpacht. De gedeelten van het park die na verkoop van de bouwkavels overblijven (zoals paden, wegen en groenvoorzieningen) worden eigendom van de Coöperatie (naam van de Coöperatie: Coöperatie Gooilanden).
Een coöperatie is een bijzondere vorm van een vereniging en U.A. staat voor ‘uitgesloten aansprakelijkheid’, wat wil zeggen dat een lid niet verder financieel aansprakelijk gesteld kan worden dan de door het betreffende lid ingelegde gelden.

Beheer
Om het karakter van Gooilanden en het daarmee samenhangende gebruik te waarborgen, is een aantal rechten en plichten tussen de diverse privé-gedeelten (van de buitenverblijven) onderling en de eigendommen van de beheerder (wegen etc.) vastgelegd, teneinde een zo optimaal mogelijk gebruik te verkrijgen en hinder en ongemak te voorkomen. De beheerder draagt zorg voor het gewone (dagelijkse) onderhoud van de openbare paden, wegen, parkeerplaatsen, groenvoorzieningen en dergelijke. Hiervoor betaalt iedere eigenaar van een buitenverblijf een jaarlijkse bijdrage. Door het gezamenlijk belang in de Coöperatie, kunnen de kosten laag worden gehouden (“non profit”). Tevens zullen de energielasten lager zijn dan normaal. Het park heeft namelijk zijn eigen hoofdaansluitingen en onderverdeling met geijkte tussenmeters, waardoor veel vaste kosten wegvallen en de energie voordelig kan worden ingekocht.

Samenwerking met Dutchen
U sluit als eigenaar een verhuur- en beheersovereenkomst met Dutchen.
Indien u kiest voor de huurgarantie zult u ook een huurgarantie overeenkomst sluiten.

Prijzen vanaf € 256.000,- v.o.n. exclusief BTW

- MINDER OMSCHRIJVING

Kenmerken

Koopaanneemsom
€ 256.000,- tot € 276.000,-
Gebruiksoppervlakte
68 m2 t/m 68 m2
Inhoud
205 m3 t/m 205 m3
Perceeloppervlakte
399 m2 t/m 603 m2
Datum invoer
18 oktober 2017