Boschstraet

3769 DR
Soesterberg
€ 225.000,- tot € 575.000,-
107 m2 t/m 180 m2
x

Omschrijving

LET OP: Bovengenoemde prijzen zijn indicatief. Stijlvol wonen in Soesterberg, dat doet u in één van de bijzondere nieuwbouwwoningen van BoschStraet. BoschStraet is een uniek nieuwbouwplan met vijftien karakteristieke woningen. Hier komt dorpse architectuur en de gezelligheid van wonen in een autoluw hofje samen met alle gemakken en comfort die bij nieuwbouw horen. Met de…

+ MEER OMSCHRIJVING

LET OP: Bovengenoemde prijzen zijn indicatief.

Stijlvol wonen in Soesterberg, dat doet u in één van de bijzondere nieuwbouwwoningen van BoschStraet. BoschStraet is een uniek nieuwbouwplan met vijftien karakteristieke woningen. Hier komt dorpse architectuur en de gezelligheid van wonen in een autoluw hofje samen met alle gemakken en comfort die bij nieuwbouw horen.

Met de ligging aan ’t Zwarte Wegje geniet u van een heerlijk groene en rustgevende woonomgeving die al helemaal af is. De dagelijkse voorzieningen vindt u op fietsafstand in het dorpscentrum van Soesterberg. Behoefte aan het bruisende stadsleven? Dankzij de gunstige ligging nabij de A28 bereikt u Utrecht en Amersfoort in een mum van tijd!

Wonen in Soesterberg is genieten van het beste van wat Nederland te bieden heeft. Wonderschone natuur, een indrukwekkende historie, de gezelligheid van een Utrechts dorp én de grote steden Utrecht en Amersfoort om de hoek zorgen voor een unieke woonbeleving in het hart van Nederland!

In nieuwbouwplan BoschStraet wordt het heerlijk wonen aan een hofje. Hier is elke woning uniek, net als de toekomstige bewoners! De diversiteit in woningtypes, dakvormen en kleuren zorgen voor een gevarieerd straatbeeld. De stijlvolle architectuur en het uitgekiende ontwerp maken BoschStraet tot een schitterend en bovenal kloppend geheel.

In het plan is volop voor aandacht voor groen. Ruime percelen, met veelal parkeergelegenheid op eigen terrein, mooie hagen en prachtige volwassen bomen zorgen ervoor dat BoschStraet een plek wordt waar u geniet van de rust, de ruimte en de natuur.

BoschStraet is onderverdeeldin drie rijwoningen (A), twee hoekwoningen (B), acht twee-onder-één-kapwoningen (C en D) en twee vrijstaande woningen (E). Stuk voor stuk zijn de woningen heerlijk ruim en bijzonder praktisch van opzet.

De vrijstaande woningen, twee-onder-één-kapwoningen en hoekwoningen worden daarbij voorzien van een zeer hoog afwerkingsniveau, denk bijvoorbeeld aan een luxe keuken en subliem sanitair en tegelwerk. Alle woningen kunnen daarbij geheel naar wens worden ingedeeld en uitgebreid.

Let op: Momenteel is er nog geen brochure of specifiekere informatie beschikbaar. Wanneer u belangstelling heeft voor het project BoschStraet kunt u zich via de website www.boschstraet.nl inschrijven. U vindt de link naar de projectwebsite onderaan deze pagina. Wij houden u dan op de hoogte van de ontwikkelingen.

- MINDER OMSCHRIJVING

Kenmerken

Koopaanneemsom
€ 225.000,- tot € 575.000,-
Gebruiksoppervlakte
107 m2 t/m 180 m2
Inhoud
300 m3 t/m 510 m3
Perceeloppervlakte
127 m2 t/m 431 m2
Datum invoer
5 oktober 2017