Neuhof

1214 GX
Hilversum
€ 397.500,- tot € 439.500,-
119 m2 t/m 138 m2
x

Omschrijving

In Neuhof komen vijf fijne eengezinswoningen, onderverdeeld in drie tussenwoningen en twee verschillende soorten hoekwoningen. De woningen bevinden zich op een unieke inbreidingslocatie, wat betekent dat de woonomgeving al helemaal af is en je na oplevering direct kunt genieten van goed wonen in Hilversum. De architectuur van de woningen is bijzonder sfeervol. Het warme kleurenpalet…

+ MEER OMSCHRIJVING

In Neuhof komen vijf fijne eengezinswoningen, onderverdeeld in drie tussenwoningen en twee verschillende soorten hoekwoningen. De woningen bevinden zich op een unieke inbreidingslocatie, wat betekent dat de woonomgeving al helemaal af is en je na oplevering direct kunt genieten van goed wonen in Hilversum.

De architectuur van de woningen is bijzonder sfeervol. Het warme kleurenpalet en de mansarde kap, een bijzondere kapvorm waarbij de pannen doorlopen over de verdieping, geven de woningen een karakteristieke en bijna dorpse uitstraling. De rijke detaillering draagt bij aan een interessant gevelbeeld.

Alle ruimte binnen het hofje is tot in de puntjes uitgedacht. Zo is er ruimte gecreëerd voor voldoende parkeergelegenheid en beschikt elke woning over een eigen berging. De tuinen zijn gunstig gesitueerd op het zuiden.

Ook de plattegronden van de woningen zelf zijn uitgekiend. Dankzij de praktische indeling is elke woning voorzien van een ruime woonkamer met open keuken op de begane grond, drie mooie slaapkamers op de verdieping en een vrij in te delen zolderruimte.

De woningen worden afgewerkt met een complete keuken inclusief keukenapparatuur van Siemens, degelijk tegelwerk en hoogwaardig sanitair van Villeroy & Boch. Hierin heb je verschillende keuzes om de keuken en de sanitaire ruimtes de uitstraling te geven die bij jou past.

Om de woning helemaal op jouw wensen af te stemmen zijn er diverse optiemogelijkheden. Denk hierbij aan het vergroten van de woonkamer, het plaatsen van een ligbad of het indelen van de zolderverdieping. Laat je inspireren door de uitgebreide verkoopdocumentatie.

- MINDER OMSCHRIJVING

Kenmerken

Koopaanneemsom
€ 397.500,- tot € 439.500,-
Gebruiksoppervlakte
119 m2 t/m 138 m2
Inhoud
360 m3 t/m 420 m3
Perceeloppervlakte
101 m2 t/m 132 m2
Datum invoer
12 mei 2018