Over ons

Thuis bij Van Vulpen & Roozenburg

Als je een makelaar kiest, wil je dat ze de markt tot op het bot kennen. Ze moeten weten wat er speelt. Wat er vrij gaat komen en wat er nieuw gebouwd gaat worden. Alleen als een makelaar thuis is in jouw buurt, kan hij jouw huis werkelijk op waarde schatten.

Natuurlijk kun je zelf ook wel zien wat je kunt krijgen voor je huis of voor het bedrag dat je kunt lenen. Op Funda. En dan snap je ook wel dat het een meer vierkante meters heeft maar in een mindere buurt staat dus daarom evenveel oplevert als het ander. Je bent niet gek. Maar je bent ook geen expert. En soms wil je gewoon echt dat iemand je adviseert.

Het zit ’m in van die kleine dingen. Dat Van Vulpen & Roozenburg je ook gewoon afraadt daar een huis te kopen omdat het niet past bij wie je bent. Of iets in je huis ziet dat je in zelf in al die jaren niet was opgevallen. VVR verplaatst zich in mensen en analyseert panden en buurten. Vol aandacht pluizen we elke vraag uit en proberen we je iets te bieden waar je gelukkig van wordt.

Die eerlijke, persoonlijke adviezen zorgden er voor dat Van Vulpen & Roozenburg – sinds de oprichting in september 2002 – is uitgegroeid tot de nummer 1 makelaar van Hilversum. In bestaande bouw en in nieuwbouw. Inmiddels hebben we 2 levendige kantoren in Hilversum (op de Gijsbrecht en in Winkelcentrum Seinhorst), beide tegenover Albert Heijn.

Ward Roozenburg, Eric van Vulpen, Antoinette Westland en Sjors van der Noordaa werken vanuit de ‘Gijsbrecht’, dagelijks ondersteund door Annette Richardson, Michelle van de Pol en Carien Rienstra. Robert Spiering en Erik Trouw zorgen voor de verkoop vanuit ‘Seinhorst’, met trouwe hulp van Stefanie Kos en Wendy Bijlard.

Onze medewerkers

Ward Roozenburg

Wat hebben Oostenrijk, Italië en Loosdrecht met elkaar gemeen? Ward Roozenburg. Skiën in Oostenrijk, vakantie in Italië, varen en wakeboarden op de Loosdrechtse Plassen. De culinaire geneugten van het leven en zijn 3 dochters vragen tijd en aandacht, zodat er voor tv weinig tijd overblijft.

Eric van Vulpen

Een geboren en getogen Hilversummer met een groot netwerk. Zoals hij dat zelf verwoordt bouw je zo’n netwerk op door jezelf te zijn, interesse te hebben in anderen en een gezonde zin te hebben in de geneugten van het leven. Als vader van 3 hockeyende dochters is hij dan ook veel te vinden op de HMHC. Tevens is hij al vanaf de pupillen lid bij HC & FC Victoria, inmiddels helaas als niet-spelend lid. Kent Hilversum op zijn duimpje!

Antoinette Westland

Houdt van een relaxte vakantie in Portugal maar is ook dol op wintersport! In haar vrije tijd tennist ze graag en staat elk weekend ‘langs de lijn’ om haar kinderen aan te moedigen bij voetbal of hockey.

Annette Richardson

Is altijd zeer betrokken bij haar directe omgeving. Met haar vriendinnen is ze altijd in voor een etentje of een avondje bioscoop. Krijgt heel veel energie van weekendjes weg of een ondernemende verre reis.

Michelle van de Pol

Haar gezin is de onbetwiste nummer 1 in haar leven. Naast haar man en haar kinderen ziet ze haar vrienden en familie zoveel mogelijk. Alles draait om gezelligheid. Winkelen, ergens koffie drinken, etentjes en de bioscoop. Maar soms ook even niets doen. Lekker thuis, series kijken op Netflix.

Carien Rienstra

Trekt er op de vrije momenten op uit. Naar het bos met haar twee zonen, man en hond. Of uit eten en naar de bioscoop. Af en toe lekker op vakantie of een weekendje weg. Met vriendinnen gaat ze regelmatig koffie drinken, winkelen en lunchen. Is ze ooit thuis? Jawel. Dan kruipt ze met een wijntje bij de open haard.

Robert Spiering

Brengt vrije momenten graag door met vrouw, dochter en zoon en probeert daarnaast vooral tijd vrij te maken om te sporten. Van windsurfen en wintersport tot voetbal en golf. In de zomermaanden haalt hij graag zijn klassieke motor van stal voor het maken van een ritje of het doen van een bezichtiging.

Erik Trouw

Houdt van zijn gezin, van vrienden en van het werk dat hij doet met en voor anderen. Hij is sociaal gemotiveerd, heeft een passie voor communicatie, duurzaamheid, nieuwe snufjes en praktische oplossingen. Staat middenin het leven, maar is ook een huismus en leest graag een goed boek.

Stefanie Kos

‘Joie de vivre’: dat is samen met haar gezin naar Zuid-Frankrijk met de tent of op vakantie met haar beste vriendin, maar ook thuis lekker eten. Ze loopt twee of drie keer per week hard en is elke week met haar zoon en dochters op de skibaan te vinden. Als ze een momentje over heeft geniet ze van haar favoriete Netflix series.

Wendy Bijlard

Zon, zee en strand, bij voorkeur in Zuid-Frankrijk, maar ze is ook dol op de winter met veel kou en sneeuw. Heeft een grote passie voor turnen, geniet volop van haar dochter en zoon en houdt verder van gezellig winkelen waar een lekkere lunch tussendoor dan zeker niet bij ontbreekt!