Taxeren door Van Vulpen & Roozenburg Makelaars

Financiƫle instellingen zoals banken, hypotheekverstrekkers en de Nationale Hypotheek Garantie vragen om een taxatierapport om de financiering te beoordelen.

Een taxatie bepaalt objectief de waarde van een woning. Daarom kies je altijd een derde (onafhankelijke) makelaar voor het uitvoeren van de taxatie. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen zich bij het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) aanmelden. Het NWWI valideert taxatierapporten en zorgt dat elke taxatie volgens duidelijke richtlijnen is opgesteld.

Van Vulpen & Roozenburg is aangesloten bij het NWWI. Ward Roozenburg, Eric van Vulpen, Robert Spiering en Erik Trouw zijn beƫdigd NVM-Makelaar en gecertificeerd en geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert. Zo ben je verzekerd van een heldere, betrouwbare taxatie.

Hypotheken

Hypotheken verstrekken vergt specialistische, actuele kennis en een gedegen financieel inzicht. Wij werken daarom nauw samen met een onafhankelijk adviesbureau. Hun bedrijfsfilosofie sluit naadloos aan bij die van ons. Zo kunnen we snel voor je schakelen.